Ajankohtaista

Tekninen toimisto tiedottaa

14.12.

TEKNINEN TOIMISTO TIEDOTTAA

Kaapelointityöt

Enonkosken kunta on ollut mukana kaapelointityössä kuluneen kesän aikana katuvalojen sekä teleliikennekaapelien osalta. Kaapelien upotus on suoritettu, asennustyöt vielä osittain kesken sekä osa kaivannoista vielä peittämättä. Blc aloittaa vuoden alusta sopimuksen tehneiden talouksien kiinteistöjen liittämisen televerkkoon. Katuvalojen osalta jatkamme uusien katuvalaisinpylväiden ja valaisimien asennusta ensi vuoden puolella. Sähköyhtiö tiedottaa osaltaan suoraan omia asiakkaitaan.

Talven lumenpoisto ja liukkaudentorjunta

Enonkosken kunnan kaavateiden ja kiinteistöjen lumenpoiston suorittaa Konetyö Petri Laukkanen. Urakkarajana on 5 cm, jolloin lumenauraus aloitetaan. Kaavatiet ja osa kunnan kiinteistöistä avataan klo 7 mennessä. Teiden jälkeen ovat vuorossa kevyenliikenteen väylät sekä muut piha-alueet. Jos lunta sataa ja tuiskuttaa yhtäjaksoisesti, voidaan lumirajaa nostaa ja auraus aloittaa sateen loputtua. Liukkaudentorjuntaa suoritetaan tarvittaessa. Koskenvarren kävelysilta sekä kävelyteiden varsilla olevat penkit puhdistetaan satunnaisesti.

Enonkosken Vuokratalojen lumenaurauksen hoitaa Koneurakointi ja Rakennus Kukko Oy. Maantien talvikunnossapidosta voi olla yhteydessä tienkäyttäjän linjaan 0200 2100.

Hulevesien saostusaltaat

Vuoden vaihtuessa aloitamme taajama-alueen laskuojien saostusaltaiden tekemisen. Puiden poistoa on jo suoritettu muutamilla kohteilla. Saostusaltaat sijoitetaan Puusepänpolun, Kirkkotien ja Ollintien laskuojiin. Ensimmäinen saostusallas on tehty vuosi sitten Hyypiänniementie pohjoispuolelle Louhelantien läheisyyteen. Saostusaltailla pyritään vähentämään järveen kulkeutuvaa ravinnekuormaa.

Teknisen toimen henkilöstö toivottaa Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta!

 Tulostettava tiedote