Ajankohtaista

Enonkosken kunta hakee kunnanjohtajaa

20.12.

Enonkoski on vireä maaseutukunta Saimaan rannalla Etelä-Savossa. Tarjoamme turvallisen ja viihtyisän ympäristön asua, elää ja viettää vapaa-aikaa. Tuotamme asukkaillemme toimivat peruspalvelut ihmisläheisesti ilman suurta byrokratiaa sekä raskaita hallintoportaita. Kuntastrategiamme mukaisesti panostamme kuntalaisten hyvinvointiin ja toimeliaisuuteen – toimeliaat kuntalaiset tekevät elävän kunnan.

Kunnanjohtajamme siirtyessä uusiin tehtäviin Enonkosken kunta hakee

KUNNANJOHTAJAA

Liikuttavan onnellisen kunnan virkaan valittavalta edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Lisäksi eduksi luetaan kunnallishallinnon ja -talouden tuntemus, johtamiskokemus, vahvat vuorovaikutustaidot sekä tietotekniikan hallinta. Odotamme valittavalta päämäärätietoista ja innostavaa johtamisotetta, rohkeutta kunnan etujen valvonnassa, yhteistyökykyä sekä sitoutumista kuntaamme, sen palveluiden ja elinkeinoelämän määrätietoiseen kehittämiseen.

Virka täytetään toistaiseksi 1.2.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. Virkasuhteeseen valitulla on kuuden kuukauden koeaika. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Enonkosken kunnanvaltuustolle osoitetut hakemukset liitteineen ja palkkatoivomuksineen pyydetään toimittamaan 18.1.2019klo 15.00 mennessä sähköpostilla enonkosken.kunta(at)enonkoski.fi.

Lisätietoja antavat kunnanvaltuuston puheenjohtaja Tauno Nurmio, 040 846 9524, kunnanhallituksen varapuheenjohtaja Marja Laitinen, 044 090 5207 ja kunnanjohtajan sijainen, kunnaninsinööri Keijo Kemppinen, 044 345 3024

ENONKOSKEN KUNNANHALLITUS

 

Hakuilmoitus PDF-muodossa