Ajankohtaista

Etelä-Savon päihdetilannekysely

29.10.

Ota kantaa Etelä-Savon päihdetilanteeseen!

ETELÄ-SAVON PÄIHDETILANNEKYSELY

Kyselyllä kartoitetaan kunnan asukkaiden päihteisiin, tupakka- ja nikotiinituotteisiin (savukkeet, nuuska, sähkösavuke) ja rahapeleihin liittyviä näkemyksiä ja mielipiteitä päihdehaittojen vähentämisen keinoista. Haluamme tietää millaiset asiat olisivat asukkaiden mielestä kaikkein tärkeimpiä toiminnan kohteita, ja millaisia keinoja pidetään hyvinä. Kyselyn avulla pyrimme parantamaan ehkäisevän päihdetyön suunnittelua Etelä-Savon alueen kunnissa.

Kyselyyn voi osallistua nimettömästi ja luottamuksellisesti perjantaihin 29.11.2019 saakka. Kyselyyn osallistutaan tästä linkistä: https://link.webropolsurveys.com/S/DE1E8BD2486696DB. Yksittäisten vastaajien vastaukset eivät ole tunnistettavissa. Jokainen näkemys ja idea on arvokas työmme kehittämisessä. Vastaavanlaisia kyselyjä toteutetaan muillakin paikkakunnilla Suomessa, ja ehkäisevää päihdetyötä tekevien kehittämisverkosto voi verrata eri alueilla esiin tulevia näkemyksiä.

Tiedon keruusta vastaa asuinkuntasi ja tiedon käsittelystä Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen hyvinvointikoordinaattori. Kyselyyn vastaaminen vie aikaa 5 - 10 minuuttia.

Kiitos, jos Sinulla on hetki aikaa auttaa meitä paikallisen ehkäisevän päihdetyön kehittämisessä!

 

Lisätietoja:

 

Hyvinvointikoordinaattori Eeva Häkkinen

sähköposti: eeva.hakkinen(at)essote.fi puh: +358 44 351 2321

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

Porrassalmenkatu 35-37, 50100 Mikkeli